До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Національна опера відновлює роботу

Після тривалої паузи Національна опера України відновлює свою роботу. Наразі театр працюватиме за скороченим графіком: вистави триватимуть лише вдень (початок о 14:00) та лише у вихідні дні (субота й неділя), а кількість глядачів у залі буде дуже обмежена (лише 300 осіб). Але для всіх, хто скучив за мистецтвом, це прекрасні новини.

Театр почне роботу 21 травня однією з найпопулярніших вистав у своєму репертуарі – "Севільський цирульник" Россіні. Комічна опера Джоаккіно Россіні (1792–1868) належить до найвідоміших у своєму жанрі й ось уже понад двісті років залишається не тільки в постійному репертуарі світового оперного мистецтва, а й має незмінну прихильність слухачів. У головних ролях: Ігор Євдокименко (Фігаро, цирульник), Ольга Фомічова (Розіна, вихованка лікаря Бартоло), Дмитро Іванченко (Граф Альмавіва), Андрій Маслаков (Лікар Бартоло).

Реклама

22 травня в театрі покажуть одну з найвизначніших українських опер – оперу Миколи Лисенка "Наталка Полтавка". Вона належить до видатних творів української музичної культури. Головний персонаж опери – полтавська дівчина Наталка, що тужить за коханим Петром, який перебуває в далекій стороні й невідомо, коли повернеться. Виконавці головних партій: Наталія Николаїшин (Наталка, українська дівчина), Сергій Пащук (Возний Тетерваковський, Наталчин наречений), Богдан Тарас (Виборний Макогоненко).

У разі повітряної тривоги глядачів буде запрошено до тимчасового укриття в приміщенні гардероба, розміщеного поверхом нижче під фоє партеру.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.