До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Марія Грація К'юрі створила костюми для балету в Римській опері

Зіркову команду зібрав Римський оперний театр для роботи над проектом Serata. Балет присвячений культовому сучасному композитору Філіпу Глассу, хореографією займається зірка нью-йоркського балету, в минулому керівник балетної трупи Паризької опери, Бенджамін Мільпьє і володар "Оскара" Джером Роббінс, а костюми створила креативний директор Christian Dior, Марія Грація К'юрі. Балет складатиметься з трьох частин: Hearts & Arrows, Glass Pieces і Nuit Blanche.

У головних партіях – світові зірки: директор балетної трупи Римського театру і етуаль Паризької опери, Елеонора Аббаньято і етуаль Фрідеманн Вогель. В інтерв'ю Марія Грація К'юрі зізналася, що вона є великою шанувальницею Аббаньято, чия кар'єра, як і її власна, розвивається між Італією і Францією. К'юрі створила два костюми для Аббаньято і зірки німецького театру Фрідеманн Фогель, а також 16 костюмів для трупи. Костюми кордебалету – це функціональні трико, декоровані тюлем. Спеціально для Елеонори Аббаньято Марія Грація К'юрі придумала пишну фатинову спідницю з великими шовковими квітами – це відсилання до спадщини Дому Dior. Всі костюми виконані в пудрових відтінках.

Реклама

Балет можна побачити з 29 березня до 2 квітня в Римській опері.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.