До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ольга Харлан перетворилася на ляльку Barbie

Бренд Barbie розширює проєкт Dream Gap і представляє нову серію ляльок, які мають стати рольовими моделями для дівчаток з усього світу. Цього разу компанія вшановує відомих спортсменок, однією з яких стала українська фехтувальниця Ольга Харлан.

Кукла Барбі, яку створено на честь Ольги Харлан

"Мені дуже приємно, що мою роботу оцінив такий великий і впливовий бренд, як Barbie. Це означає, що я правильно вибрала свій шлях і роблю в житті правильні речі, які можуть надихнути молоде покоління й надати йому сил", — поділилася враженнями Харлан під час пресконференції. Також спортсменка приємно вражена, що творці ляльки дуже уважно поставилися до всіх деталей її костюма й утілили це в Барбі: "Через специфічні навантаження у всіх фехтувальниць одне стегно завжди більше від іншого й, мені здається, що в моєї ляльки також".

Реклама
Ольга Харлан

Разом з Харлан прототипами Барбі стали найшвидша бігунка Великої Британії Діна Ешер-Сміт, капітан жіночої національної збірної Франції з футболу Амандін Анрі, чемпіонка світу зі стрибків у довжину Малайка Міхамбо, професійна серфінгістка Анат Лельор, парачемпіонка світу з плавання Сюмеє Бояджі, чемпіонка Європи зі стрибків у висоту Айріне Палшіте й Тереза ​​Бонвало — чемпіонка Європи із серфінгу серед юніорів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.