До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новим амбасадором Дому Dior став футболіст Кіліан Мбаппе

Як для чоловічої колекції, так і для парфуму Sauvage

Французький футболіст Кіліан Мбаппе, нападник клубу Ліги 1 "Парі Сен-Жермен" і національної збірної Франції, став новим амбасадором Дому Dior. Він представлятиме одяг чоловічої колекції та аромати Sauvage.

Кіліан Мбаппе. Фото: Brett Loyd

У 2017 році футболіст переїхав до Парижа, щоб приєднатися до Paris Saint-Germain. Відтоді серед безлічі трофеїв він виграв три титули Ліги 1 і три титули Coupe de France. Мбаппе двічі був названий гравцем року ліги 1 і фінішував як найкращий бомбардир ліги три сезони поспіль.

Реклама

Мбаппе дебютував у матчі за збірну Франції у віці 18 років 2017 року. На чемпіонаті світу з футболу FIFA 2018 він став наймолодшим французьким гравцем, який забив гол у турнірі, а також другим після Пеле підлітком, який забив гол у фіналі чемпіонату світу.

Поза полем Кіліан вважається філантропом, який брав участь у кількох доброчинних ініціативах, зокрема з "Premiers de Cordée" — асоціацією, що опікується спортивними заходами для госпіталізованих дітей. Зовсім недавно Кіліан запустив власний рух під назвою "Inspired by KM", мета якого — допомагати дітям з усіх соціальних верств досягати власних життєвих цілей.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.