До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

GO MORE.GET MORE: новий виклик від Nike

Бренд спортивного одягу Nike запустив біговий виклик "GO MORE.GET MORE" і запросив взяти в ньому участь блогерів. Маша Мюллер, Діма Зубков, Аня Мірошниченко не займаються бігом в повсякденному житті, тому погодилися кинути собі виклик – зробити біг своєю новою корисною звичкою.

Для Маші, Діми та Ані челендж триватиме 4 тижні. Протягом цього часу вони будуть регулярно зустрічатися на спільних пробіжках під керівництвом сертифікованого тренера Nike Run Club, Андрія Нестерова. На час виклику кожен учасник отримав пару нових бігових кросівок Nike Epic React Flyknit 2, і зможе залишити їх собі, якщо це випробування пройде до кінця. Про те, як триває виклик, де і коли проходять тренування – вони, як справжні блогери, розповідатимуть у своїх соціальних мережах.

Реклама

Кросівки Nike Epic React Flyknit 2 вирізняються яскравим дизайном, легкою конструкцією верху з матеріалу Flyknit і підошвою з довговічного піноматеріалу Nike React. Вони розроблені під будь-які випробування, забезпечують м'якість і пружність для комфорту протягом усієї пробіжки.

Nike Epic React Flyknit 2 уже в наявності в магазинах Nike і на сайті deltasport.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.