До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Завдання на літо: відпочити просто неба на терасі готелю Hilton у Києві

Ми любимо літо за можливість насолоджуватися життям на свіжому повітрі. Літній майданчик H Terrace на території готелю Hilton у Києві призначений саме для цього.

Открытая терраса отеля Hilton в Киеве.H Terrace при готелі Hilton у центрі Києва

Літній майданчик готелю Hilton розміщується в самісінькому центрі Києва. Прямо з H Terrace відкривається вигляд на ботанічний сад ім. Олександра Фоміна (який розкинувся через дорогу) і на проспект Тараса Шевченка. Зручне розміщення тераси робить її чудовим місцем для пізнього сніданку або розкішної вечері, якими можуть насолодитися не тільки гості столиці, а й заклопотані жителі міста.

Реклама
Бранч с аперолем и хрустящими вафлями на террасе отеля Hilton в Киеве.H Terrace при готелі Hilton у центрі Києва

За кухню відповідає шеф-кухар готелю Шота Годердзішвілі, тому меню стабільно дивує майстерно приготованими авторськими стравами європейської та азійської кухонь, а барне меню пропонує гостям великий вибір вин та унікальних коктейлів.

Бельгийские вафли и хрустящие тосты на завтрак в H Terrace в центре Киева.Сніданок на терасі H Terrace в серці Києва

Сюди приходять за настроєм свята й затишком, за безпекою й можливістю розслабитися, забувши про турботи. Персонал H Terrace зустрічає гостей із сьомої ранку до десятої вечора. Через пандемію й карантинні застережні заходи тут дотримують дистанцію, регулярно дезінфікують простір і ніколи не забувають надіти рукавички й захисну маску.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.