До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У колі друзів: вечірка Martini і Masterskaya

Джеми Івана Дорна, аперитиви від одного з наймолодших Мішленівських шефів – Лоренцо Кого, презентація колаборації з Lake Studio, виступи гуртів "Щасливі люди", Yuko і друзі – саме з такою насиченою програмою 24 травня Masterskaya і MARTINI & TONIC зібрали всіх друзів на Martini Terrazza, щоб разом відкрити літній сезон.

Валід Арфуш та Іван Дорн

Це був вечір про дружбу і літо, коли хочеться базікати до ранку, насолоджуватися трохи гіркуватим коктейлем, який тільки розпалює апетит, дивитися на сонце, що ховається за сусідні будинки і слухати музику, не думаючи ні про що серйозне.

Реклама

Родзинкою вечора стала презентація дегустаційного сету закусок під аперитив, який приготував італійський шеф Лоренцо Кого – наймолодший володар Мішленівської зірки. Всі поєднання в аперитивних сетах побудовані або на співзвучності, або на грі контрастів. "Я скористався цим і підібрав до MARTINI BIANCO&TONIC аранчіні з білою рибою, до MARTINI ROSSO & TONIC – тартар з бузиною, а до MARTINI NEGRONI – фуа-гру чіпс", – ділиться Кого і вирушає танцювати разом з друзями.

Дегустаційний сет закусок для коктейлів MARTINI

Насолодитися ввечері разом з Martini і Masterskaya прийшли Ната Жижченко і Євген Філатов, Constantine, Нікіта Добринін.

Ната Жижченко і Євгеній Філатов
Діана Глостер
Constantine
Нікіта Добринін
Іван Дорн і Діма Борисов

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.