До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відкрили поп-ап бар CAFFE TORINO BY MARTINI

CAFFE TORINO by MARTINI – перший поп-ап бар в Києві з повним зануренням в сучасну аперитивну культуру: з італійськими коктейлями, які Сімоне Капорале (володар титулу International Bartender of The Year 2014 року, зробив бар Artesian №1 в світі в 2015-го) розробив спеціально для CAFFE TORINO by MARTINI, фудперінгом з закусками від Лоренцо Кого, новою музикою та друзями.

В межах відкриття бару Іван Дорн разом з командою і режисером Дмитром Місюрою презентував кліп на пісню "Опомнись", який проектували прямо на екрані на фасаді бару на вулиці.

Реклама
Іван Дорн

За гостями весь вечір підглядав ілюстратор Сергій Майдуков. Його замальовки стануть спеціальною серією листівок, які будуть доступними всім в CAFFE TORINO by MARTINI з 21 вересня. Доповненням атмосфери став справжній фонтан з точною копією голови туринського бика, з якого ллється MARTINI Negroni.

Бар працюватиме тиждень, до 27 вересня, в Charlatan Café з 17:00 до 23:00.

22 вересня автор аперитивних меню Сімоне Капорале особисто зустрічатиме гостей за барною стійкою і пригощати коктейлями з 19:00 до 23:00.

Симоне Капорале

Назва бару CAFFE TORINO by MARTINI з'явилася завдяки місту-родоначальнику аперитиву – Турину, де головною розвагою аристократії XVIII століття був "час аперитиву" – невимушена зустріч за келихом вермуту. Традиція стала частиною середземноморського стилю життя. Стилю життя, коли живеш моментами, а не хвилинами.

CAFFE TORINO by MARTINI

21-27 вересня 2018 року

вул. Шота Руставелі, 12,

Телефон: 068 397 7070

Графік роботи: з 17:00 до 23:00

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.