До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Симон Порт Жакмюс відкрив кафе в Парижі

Засновник марки Jacquemus, Симон Порт Жакмюс відкрив кафе Café Citron у новому концепт-сторі Galeries Lafayette на Єлисейських Полях. У результаті співпраці паризького закладу Caviar Kaspia і французького дизайнера на світ з'явився новий заклад, виконаний у прованському стилі. Прості дерев'яні столи і стільці, лимонні дерева і вигорілі на сонці теракотові горщики – цей простір воістину в стилі Jacquemus.

Café Citron

Над меню працювали відомі кондитери Седрік Гроле, Джеффрі Кагнес і Ентоні Кортьєлс. До нього увійдуть тости з домашнім варенням, мариновані середземноморські овочі, сардини з розмарином і всілякі лимонні тістечка. Також, швидше за все, можна буде насолодитися французьким сиром і свіжим домашнім багетом, схожим на той, який був представлений на його показі чоловічої колекції одягу на початку цього року. Офіційне відкриття відбудеться вже 28 березня.

Café Citron

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.