До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ресторан Fenix представив свою книгу рецептів

Гастрокультура сьогодні активно розвивається в Україні — відкриваються нові місця, наші шефи дедалі впевненіше заявляють про себе у світі, а food-ентузіасти із задоволенням повторюють ресторанні страви на домашніх кухнях. Справжнім подарунком саме для них стане книга рецептів, нещодавно презентована київським рестораном Fenix.

Подібний формат є унікальним для ресторанного світу України, адже дозволяє не лише ознайомитися з улюбленими стравами з меню, а й більше дізнатися про закуліси ресторанного життя, про команду. До видання увійшли авторські рецепти від шефів Сергія Байсаревича та Стефано Антоніоллі, які відповідають за кухні у Fenix ​​Asia і Fenix ​​Italia відповідно.

Реклама
Сергій Байсаревич, Стефано Антоніоллі і Джефрі Велла
Джефрі Велла і Тетяна Авраменко

Книгу створено в колаборації з видавцем із Лондону Пітером Маршаллом, який випустив понад 60 видань гастрономічного спрямування, працював з такими видатними фігурами в ресторанному бізнесі, як Paul Bocuse, The Roux Family, Raymond Blanc, Daniel Humm, Thomas Keller. П'ять років тому Пітер вирішив покинути Лондон і розпочати нове життя в Україні, щоб використати свої навички і знання для просування феноменальної, на його думку, української мультикультурної ресторанної індустрії і талановитих шеф-кухарів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.