До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий формат: як минув освітній бранч у Milano Torino Vermuteria

Milano Torino Vermuteria – бар у центрі Києва, де подають традиційні італійські напої на основі трав, вина і вермуту. 7 грудня в барі відбувся перший освітній бранч, під час якого гості дегустували спеціалітети італійської кухні і вивчали історію об'єднання Італії XIX століття.

Бранч-лекція в Milano Torino Vermuteria

Для гостей бранчу в Milano Torino Vermuteria розробили спеціальне меню італійських закусок, які подавали до коктейлю Garibaldi – головного напою бранчу. Лектор заходу, історик Ігор Срібняк, пояснив, що коктейль названий на честь Джузеппе Гарібальді, італійського полководця, що зіграв ключову роль у розвитку єдиної Італії.

Реклама
Коктейль Garibaldi на бранч-лекції в Milano Torino Vermuteria
Сирне антипасто з трюфельним медом на бранч-лекції в Milano Torino Vermuteria

В основі коктейлю – апельсиновий фреш і лікер Campari, який в Milano Torino Vermuteria замінили авторським блендом біттерів. Особливістю коктейлю є яскравий червоний колір, який вважається своєрідним історичним відсиланням до особистості знаменитого полководця Гарібальді, який носив на плечах червоний плащ.

Коктейль Garibaldi на бранч-лекції в Milano Torino Vermuteria
Закуски на бранч-лекції в Milano Torino Vermuteria

Власниця вермутерії Олена Кравцова зазначає, що до ідеї організації освітніх бранчів поставилась усвідомлено, адже активно виступає за освіту гостей і популяризацію культури споживання алкоголю. "Сьогодні дуже важливо не просто смачно нагодувати і напоїти гостей, але і подарувати їм незабутні емоції від відвідування бару. Під час бранчів ми пропонуємо подивитися на проведений у барі час з іншого боку, відкрити для себе щось нове і якісне, при зануренні в певну ідейну естетику", – пояснює Олена Кравцова.

Коктейль Garibaldi на бранч-лекції в Milano Torino Vermuteria

Наступна лекція в Milano Torino Vermuteria відбудеться 22 грудня і буде присвячена італійському футуризму. Лектор – Максим Андрущенко.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.