До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове меню в ресторані Fenix Asia від Сергія Байсаревича

У ресторані Fenix Asia оновили меню. Його основою стали страви із сезонних продуктів і преміальних інгредієнтів, з яких шеф Сергій Байсаревич створив авторські кулінарні гіти паназійської кухні.

Особливість оновленого меню Fenix Asia в незвичайності поєднань і смаків. Молодий шеф Сергій Байсаревич закоханий в Азію, тому кожна його страва — данина поваги культурним і кулінарним традиціям цієї частини світу. Шеф експериментує з приготуванням соусів і використанням спецій, успішно інтегруючи їх у свої страви, де часто збирає гастрономічні елементи традицій різних країн, серед яких Японія, Китай, Мальдіви, Європа і навіть Латинська Америка.

Реклама

Познайомитися з новими текстурами й смаками паназійської кухні вийде завдяки таким позиціям, як татакі-лосось із гірчичним соусом із сальсою з халапеньйо та огірка, де шеф поєднав японські та мексиканські традиції.

Татакі-лосось із гірчичним соусом із сальсою з халапеньйо та огірка

Рол зі спайсі-тунцем, авокадо й цибуляним майонезом познайомить прихильників японських ролів з експериментальною стороною японської кухні.

Рол зі спайсі-тунцем, авокадо й цибуляним майонезом

Теплий салат з телятиною USDA Prime, грибами шіїтаке, печеним томатом і топінамбуром фрі — приклад поєднання елітного продукту зі знайомими всім інгредієнтами.

Теплий салат з телятиною USDA Prime, грибами шіїтаке, печеним томатом і топінамбуром фрі

Сашимі з лосося в соусі з лемонграсу та імбиру з кізамі васабі — улюблена для багатьох класика, якій шеф додав свіжості й гостроти.

Сашимі з лосося в соусі з лемонграсу й імбиру з кізамі васабі

Тартар з лакедри на пюре з печеного баклажана з пікантним понзу — це можливість познайомитися з японською рибою лакедра і пікантним соусом за секретним рецептом шефа.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.