До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ресторан Fabius представив нового шеф-кухаря

Кухню ресторану Fabius очолив шеф-кухар Ігор Калениченко. Про його підхід і вподобання розповідає Vogue.ua.

Шеф-повар ресторану Fabius Ігор Калениченко

Випускник однієї з найвідоміших кулінарних шкіл світу Le Cordon Bleu, Ігор Калениченко, ставиться до продуктів і процесу готування, як художник до своїх картин. З особливим трепетом шеф-кухар обирає продукти, завжди звертає увагу на їх якість і сезонність. Експериментувати і шукати нові смаки йому в ресторані Fabius особливо приємно, адже в ресторані є власна сироварня, пекарня і екотеплиця.

<b>Шеф-повар Fabius</b>

У новому сезонному меню ресторану особливу увагу Калениченко приділяє морепродуктам. Його особисті фаворити: крем-суп з кукурудзи-гриль з крабом, тальятелле з чорнилом каракатиці та морепродуктами, хрусткий восьминіг з запеченою картоплею, а також телячі щічки з гарбузовим пюре і соусом Бордо.

<b>Блюда из меню ресторана Fabius</b>

Професійною особливістю Ігоря Калениченка є любов до деталей. Шеф-кухар поглиблено відчуває і вивчає текстури і смаки, з особливою педантичністю ставиться до технік і методиків обробки страв. І це не дивно, адже після закінчення всесвітньо відомої школи, ще як кухар-початківець, свій перший досвід на кухні Калиниченко отримав в мішленівському ресторані. А коли отримав достатньо досвіду в таких країнах, як Казахстан, Сербія, Чехія та Великобританія, новий шеф ресторану Fabius повернувся до Києва, щоб просувати кулінарні цінності в рідному місті.

Ресторан Fabius

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.