До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

КАМА Unique Asia – новий паназіатський ресторан у готелі Riviera House

КАМА Unique Asia – новий ресторан авторської паназіатської кухні, який відкрили на 7 поверсі в відреставрованому готелі Riviera House на Поштовій площі. Головна його особливість – розкішний панорамний вид на старовинний Поділ і акваторію Річкового порту.

KAMA Unique Asia

Нове місце складається з великого основного залу, в якому на вихідних можна послухати заводні dj-сети, насолодитися спокійною атмосферою в лаундж-зоні, випити смачний коктейль за контактним баром, поспостерігати за приготуванням авторських страв на відкритій кухні і відпочити в vip-room.

Реклама
KAMA Unique Asia

Меню ресторану складається зі страв паназіатської кухні в авторському виконанні. Гастрономічний акцент ресторану – лангустіни, які можна спробувати в різних формах приготування і цікавих поєднаннях: на пару в бамбуку, запечені в хоспері, у вигляді тартара або попкорну з томатним шисо. У списку найбільш вишуканих страв ресторану можна знайти автентичні курячі лапки теріякі-кінза, обпалені крабові фаланги понзу-чилі, місо суп з домашнім тофу і японську холодну локшину зі свіжим тунцем.

Лангустіни в бамбуку карі-лайм
Крабовий суп з чорним перцем і трюфелем
Поке з телятиною

Десерти вимагають окремої уваги і можуть викликати справжню смакову залежність. Суперматча-кейк, автентичні моти і холодний кокосовий мус з манго – класика паназіатських десертів в авторському виконанні КАМА Unique Asia.

Холодний кокосовий мус з манго і лохиною

Завершальним акордом ресторану є арт-об'єкт – КАМА bar, декорований дзеркальною стелею і світловою інсталяцією. Карта бару включає найоригінальніші смаки і унікальні поєднання в авторських коктейлях. Так, у лабораторії КАМА bar змішують найсміливіші паназіатські смаки: Totoro з саке і сливовим вином, #fairytaleBali з соджу і Tom Kha Cocktail з кокосовим молоком і пряними спеціями.

Коктейль Tom Kha Cocktail

Разом з гастрономічною, у КАМА Unique Asia є й інша частина філософії, що уособлює нову сторінку для ресторанів при готелі. Місце розташування – на перехресті ділових і культурних шляхів Києва, тому в Riviera House і КАМА Unique Asia можна відчути дух історії, а також написати свою, нову, разом з рестораном.

<b>кама</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.