До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минули гастрономічні вечори з Клодом Легра в ресторані Citronelle

22 і 23 листопада в ресторані Citronelle відбулися звані вечері з володарем двох зірок Мішлен, Клодом Легра.

Марія Дідковська

До Києва знаменитий швейцарський шеф Клод Легра прилетів на запрошення Марії Дідковської, власниці Citronelle. За більш ніж 30-річну кар'єру ресторани, якими керував Клод Легра, одержали в цілому п'ять зірок гіда Мішлен – це можливий максимум. Ось уже 23 роки шеф керує рестораном Le Floris на березі Женевського озера: у нього є дві зірки Мішлен, титул Meilleur Ouvrier de France і високий рейтинг у гіді Gault & Millau.

Реклама
Клод Легра

Сьогодні Клод Легра спеціалізується на бістрономії. Це поєднання простоти і високої якості, коли страви високої кухні подають у форматі кафе. Шеф впевнений: справжня цінність – у простоті.

Свою майстерність Клод Легра продемонстрував під час двох гастрономічних вечерь у ресторані Citronelle. З командою ресторану шеф приготував особливе меню з семи страв. Серед них були традиційні швейцарські страви в оригінальній інтерпретації: крокети з сиром Reblochon, томлений ескалоп з фуа гра, грушами і соусом з швейцарського фруктового бренді Вільямс, філе ягняти з Лез-Адре в хлібній скоринці з овочами по-прованськи і ніжною картоплею, фаршированою капустою, медом і ялівцевим лікером Женевер.

<b>citronelle ужин</b>

Партнер гастрономічних вечорів, компанія BMW Україна, надала гостям заходу ексклюзивний шаттл на автомобілях лінії BMW Luxury Class, а елегантний THE 8 Gran Coupe, який зустрічав відвідувачів, додавав вечорам особливої атмосфери. Також захід підтримали: юридична фірма ASTERS, будівельна компанія DIM Group, Zepter, флористична студія Tulpania, французький салон краси Pied de Poule, мережа пафумерно-косметичних магазинiв Bomond Bomond і 11 Mirrors Design Hotel. Туристична компанія Alterego розіграла серед гостей вечора 2 поїздки на вихідні до Женеви з проживанням у готелі Mandarin Oriental, Geneva 5* і в апартаментах Swiss Luxury Apartments 5*.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.