До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як дизайн-готель 11 Mirrors відсвяткував день народження бренду

Перший дизайн-готель в Україні 11 Mirrors і панорамний ресторан Rooftop Restaurant and Bar відсвяткували день народження. З нагоди свята 11 листопада в готелі зібралися друзі та партнери бренду.

Святкування дня народження 11 Mirrors ознаменувалося відкриттям виставки художниці Валентини Засуцької, картини якої прикрашають приватні й публічні простори від Києва до Нью-Йорка, а тепер представлені в ресторані й лаунж-барі. Тетяна Перепечина, операційна директорка QLP, керівної компанії 11 Mirrors, також привітала гостей і колег заходу, які впродовж багатьох років лояльні до бренду.

Реклама

Як і належить на святковій події, гості вечора отримали змогу скуштувати особливі частування: бар-менеджер 11 Mirrors Rooftop Restaurant and Bar Ілля Трубіцин представив коктейль на основі бурбону з медом і вишнею, а шеф-кухар ресторану Павло Ярмоленко презентував меню, у якому поєднувалися традиційні українські підходи з класичними інгредієнтами інших знакових кухонь.

За музичний супровід вечора відповідала Лаура Марті, під атмосферний спів якої гості й винуватці урочистостей насолоджувалися святковим тортом.

<b>11 mirrors</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.