До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головний коктейль осені: Negroni by Martini

З настанням осені, коли ще хочеться сидіти в улюбленому кафе на терасі, та вже в укривалі, й спостерігати за містом, яке вічно поспішає, з келихом чогось ароматного в руках, варто згадати про класичний коктейль Неґроні, до прикладу, Negroni by Martini. Він просто створений для довгих розмов про важливе і не дуже, створений для приємного спілкування і покликаний відродити традицію аперитивів – легких, смачних, що збуджують апетит.

У цьому сезоні найбільш ароматний Неґроні прийнято робити з новинкою – бітером Martini Riserva Speciale, в якому італійські майстри відтворили старовинний рецепт середини XIX століття. Щоб домогтися унікального смаку з неповторною гірчинкою, такою приємною в тому числі в холодну пору року, у них пішло близько п'яти років. Але результат виправдав всі витрачені зусилля. Бітер Martini Riserva Speciale виготовляється з трьох рідкісних "ботанічних" інгредієнтів – шафрану, ангостури і коломбо, які в поєднанні з ароматом дубових бочок моментально дозволяють розслабитися і відпустити всі проблеми складного дня.

Реклама

До речі, відбулася українська прем'єра Martini Riserva Bitter в рамках фестивалю Barometer, який пройшов в Києві з 29 вересня по 1 жовтня. Представити новинку в Україну приїхали такі гуру індустрії, як Сімоне Капорале, Нарен Янг, Сальваторе Калабрезе.

Нарен Янг
Сальваторе Калабрезе
Артем Перук і Максим Іващенко

Бренд-амбасадор Martini в Східній Європі Максим Іващенко розповідає: "У людей сьогодні величезний дефіцит спілкування і відродження культури аперитивів якраз і дозволяє зробити паузу, відволіктися і добре провести час. Ця культура прийшла до нас з Італії. У Турині вже в 18 столітті з'явилася традиція Apiritivo time, яка стала невід'ємною частиною італійської dolce vita або умінням насолоджуватися моментом. А насолоджуватися ним потрібно з правильним і легким напоєм, який можна смачно пити і після якого на ранок не болітиме голова, адже ніхто не скасовував на наступний день важливу нараду або тренування. Саме тому я бачу велику перспективу в коктейлях, основою яких є вермути і бітери".

Приготувати коктейль Negroni by Martini, якщо немає часу йти в бар, можна з легкістю й у домашніх умовах. Для цього знадобиться:

- MARTINI RISERVA SPECIALE Rubino – 30 мл

- MARTINI RISERVA SPECIALE Bitter – 30 мл

- Bombay Sapphire джин – 30 мл

- Долька апельсина і лід.

І вуаля. Головний коктейль цієї осені готовий. Залишилося тільки розслабитися і отримувати задоволення.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.