До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де святкувати: новорічна ніч у ресторані Park Kitchen

У ресторані Park Kitchen, який розміщується в готелі Hilton Kyiv, відбудеться святкування Нового року. 31 грудня від 21:00 до 02:00 гості зможуть насолодитися святковою атмосферою, закусками з холодної станції, вечерею з трьох страв і розважальною програмою.

Щоб кожен гість новорічного святкування в Park Kitchen отримав насолоду від вечері, на вибір запропоновано три меню: м’ясне, рибне й вегетаріанське. Станція з холодними закусками серед іншого міститиме суші, нігірі, тартар з тунця, татакі з лосося й філе яловичини, терин з кролика та інші делікатеси.

Реклама

Розважальна програма передбачена як для дорослих, так і дітей. Шоу-балет, аніматор для дітей і подарунки від Діда Мороза привернуть увагу дітей. А дорослі зможуть відпочити під DJ-сет, розмови з ведучим і виграти призи: сніданок у ресторані на двох з ігристим, день у спа на двох, ніч у готелі на двох з врахованими сніданками. Святковий настрій новорічними піснями створить Марія Нікуліна, учасниця шоу "Голос країни".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.