До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які коктейлі в 11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar пропонують цього літа

В 11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar регулярно оновлюють меню й складають The Bar Book. Що це таке і який коктейль вибрати — розповідає vogue.ua.

Chicken Kyiv Cocktail

The Bar Book — це відмітна ознака ресторану й бару, що розташувався на останньому поверсі київського готелю 11 Mirrors. У цій книзі зібрано коктейлі-портрети, що представляють творчі характери відомих киян. Так і вийшло дев’ять дизайн-коктейлів, якими можна милуватися в книзі й замовити спробувати. Наприклад, коктейль Kyiv Candied Fruit — інтерпретація на тему сухого варення — списаний з героїні Юлії Бевзенко, відомого столичного гіда, що захопливо розповідає про таємниці міста.

Реклама

Всього в The Bar Book сто позицій. Класичні коктейлі розподілені в хронологічному порядку, від двохсотлітнього Mint Julep до Chicken Kyiv Cocktail, який народився 2018 року. Сезонні пропозиції на основі полуниці й чорної смородини, а також експериментальні варіанти із садовим ревенем і щавлем — літні варіанти коктейльної карти.

Chicken Kyiv Cocktail

Одна з останніх новацій у барній сфері 11 Mirrors — можливість взяти коктейль із собою. Так само як каву. Для цього тут запустили оригінальний Cocktail Box, що додасть смаку прогулянці Києвом або стане несподіваним подарунком друзям чи близьким.

Cocktail Box

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.