До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 вегетаріанських ресторанів Мілана

Мілан повен ресторанів на будь-який смак. Вегетаріанська кухня в діловій столиці Італії сильна: першим європейським вегетаріанським рестораном, який отримав зірку Мішлен, став міланський Joia в 1996 році.

Joia
Ресторан Joia, Via Panfilo Castaldi, 18

"Мішленівський" Joia – один з найстаріших вегетаріанських ресторанів Мілана. Шеф-кухар П'єтро Лиман оновлює меню відповідно до сезону і контролює якість продуктів особисто.

Реклама
Террін з кольорової капусти й гарбуза, салат з капусти, чапаті з гречаного борошна
Osteria al 55
Ресторан Osteria al 55, Via Messina, 55

Osteria al 55 задовольнить запити не тільки вегетаріанців, але й веганів. У меню: гамбургер з цукіні з майонезом з манго, паста з інжиром, рікоттою і вишневою гірчицею, чізкейк з горгондзолою.

Спагетті з цукіні під італійським песто
That's Vapore
Ресторан That's Vapore, Corso di Porta Vittoria, 5 и Via MIchelangelo Buonarroti, 3

Більшість страв в That's Vapore готуються на пару. При цьому в меню є також риба й м'ясо, а це значить, що можна захопити з собою друзів-не-вегетаріанців. Доставка здійснюється також в стилі еко – кур'єр приїде на велосипеді.

Тушкована курка з овочами
Radicetonda

Ресторан Radicetonda, Via Spallanzani, 16 и Piazza Buozzi, 5

Radicetonda став першим міланським сертифікованим веганським рестораном. Тут найширший вибір овочевих страв, а предмети сервіровки виконані з матеріалів, що підтримують біорозпадання.

Вегетаріанська піца
Ghea
Ресторан Ghea, Via Valenza, 5

У меню Ghea можна знайти традиційні італійські страви, в яких заміщені продукти тваринного походження: равіолі з овочевою начинкою або вегетаріанську піцу. Під час ланчу в Ghea встановлюється шведський стіл, а ввечері заклад перетворюється в затишний ресторан.

Шоколадний десерт

Читайте також

Все, что вы хотели знать о vegan-friendly косметике

50 самых модных парней на Неделе мужской моды в Милане

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.