До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Під час онлайн-виставки Bit Digital Edition об’єдналися розкішні курорти й потенційні мандрівники

Понад тридцять років Bit організовує виставку, на якій збираються представники найрозкішніших курортів, готелів і напрямків, щоб поділитися планами й спрогнозувати те, що приваблюватиме туристів найближчим часом.

З 9 по 14 травня Bit Digital Edition пройшла онлайн. Виставка розкішних туристичних пропозицій відбулася на цифровій платформі Expo Plaza й об’єднала три канали інформації. Передусім представники готелів, курортів і туристичних напрямків мали змогу представити свої пропонування туристичним операторам і потенційним мандрівникам.

Реклама

Слухачі могли відвідати виступи, які тематично було розділено на три категорії: Bit Talks, Bit Special Talks і Bit Community. Так, Bit Talks і Bit Special Talks було призначено для великих виступів, тоді як під час Bit Community потенційні клієнти могли вступити в прямий діалог з представниками курортів.

Серед розкішних готелів, представлених на виставці, були Accor Hotels, BWH Hotel Group, Blu Hotels, Hilton, Marriott і Meliá. Також були представники авіакомпаній Air Europa, Blue Panorama, Emirates, Eva Airways, Neos Air, Qatar Airways і Volotea. Більше про виставку й наступні конференції Bit можна дізнатися тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.