До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Замість Туреччини: кілька нетипових напрямків для літньої відпустки

Попри пандемію, цього літа у нас з'явилася можливість подорожувати за межі України. Щоб урізноманітнити звичний маршрут, розповідаємо про напрямки, які ви навряд чи розглядали для відпустки.

Photo: Getty Images
Словенія

Ця компактна країна в Центральній Європі манить чудовим станом своїх природних ресурсів. Достатньо заїхати в мініатюрну столицю Любляну, щоб перевірити це твердження. Узагалі, Словенія є прекрасним напрямком для спокійного хайкінгу — переважну частину території країни складають ліси, неосяжні плато і термальні води. Короткий гід передбачає Адріатичне узбережжя, плато Карст і Паннонську рівнину.

Реклама
Photo: Getty Images
Малаві

Малаві є однією з тих африканських країн, фінансовий стан яких багато в чому залежить від туризму. Малаві знаходиться між Замбією, Мозамбіком і Танзанією. Це одна з найбідніших держав у світі, і у неї немає виходу до моря. Але! У Малаві добре розвинена внутрішня інфраструктура. І хоча це звучить занадто гучно, цією країною дійсно комфортно переміщатися на автомобілі. До того ж, ця частина Африки настільки мальовнича, що тутешні прерії так чи інакше нагадують про пригоди Сімби, Тімона і Пумби. І воно того варте.

Photo: Getty Images
Кіпр

Кіпр можна назвати одним з тих місць, де літню відпустку уявити найпростіше. Тут і місто Пафос з міфологічною історією, і Лімассол з сучасним мистецтвом, і Айя-Напа з численними пляжами і курортним флером.

Photo: Getty Images
Бутан

Бутан — останнє, яке збереглося, буддійське королівство в Гімалаях, куди пускають тільки обраних. Як це проявляється? Через ціну. Якщо ви готові заплатити більше, то ви опинитеся в місці з чарівною природою і філософією, де місцеві жителі стануть вашими друзями. Численні монастирі, субтропічні ліси, гострі скелі і відсутність упереджень — сюди їдуть, щоб перезавантажитися.

Photo: Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.