До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В останній момент: 5 місць, куди варто поїхати цього літа

З'явився вільний час, але планів на відпочинок до сих пір немає? Нижче пропонуємо місця, де можна провести незаплановану літню відпустку і ні про що не пошкодувати.

Албанія

Ксаміл у Південній Албанії – чудове місце з чистими пляжами, як на Карибських островах, яке все ще не входить у список популярних для відпочинку місць. Саме тому тут реально знайти гарне місце для відпустки на короткий термін. А по той бік берега виднітиметься Корфу, до якого можна дістатися на човні всього за півтори години – непогана програма на день, так?

Реклама
Албанія
Кадіс, Іспанія

Гарне місто на півдні Іспанії з напрочуд доступними і смачними морепродуктами, ідеальними тапасами і двома пляжами. Недалеко від Кадіса розміщені Херес, Севілья і Тарифу, куди теж можна завітати в межах іспанських канікул.

Кадіс, Іспанія
Морзін, Франція

Для відпустки "в останній момент" хорошою ідеєю є відвідати Морзін. Це популярне місце серед сімей, любителів йоги і походів, а також тих, хто захоплюється екстремальними видами спорту, а саме – гірськими велосипедними заїздами. Від аеропорту Женеви сюди можна доїхати всього за годину. Залежно від часу, в який ви зважитеся на відпустку, в Морзін реально потрапити з істотною економією на квитках.

Морзін, Франція
Фаро, Португалія

До Фаро їдуть ті, хто втомився від життя у великому місті. Під час подорожі португальським узбережжям тут можна знайти відокремлені пляжі, зайнятися серфінгом і влитися в нічне життя в португальському стилі.

Фаро, Португалія
Малага, Іспанія

Місто в Іспанії, куди не страшно вирушити раптово, без жодних планів. Сюди добре їхати тим, хто любить досліджувати нові місця і багато ходити, адже саме в цьому іспанському районі розміщені міста pueblo blanсo або, як їх ще називають, Білі міста Андалусії.

Малага, Іспанія

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.