До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У кіно і наяву: готель Belmond Hotel Splendido

Готель Belmond Hotel Splendido на берегах затоки Тігулліо в будівлі колишнього монастиря.

Готель розташований на крутому пагорбі над затокою Портофіно

Найзнаменитіші відвідувачі готелю Belmond Hotel Splendido, який відкрили 1901 року в будівлі монастиря XVI століття – Елізабет Тейлор і Річард Бертон – настільки часто зупинялися в бунгало № 5 з терасою, оповитою гліциніями, що в меню готельного ресторану Chuflay з'явилися спагетті à la Elizabeth Taylor. Один з номерів, який займає весь верхній поверх готелю, носить ім'я іншої актриси – Ави Гарднер.

Реклама
З терас готелю відкривається вид на Лігурійську Рив'єру


Шеф-кухар ресторану під відкритим небом La Terrazza Коррадо Корті спеціалізується на класичних стравах лігурійської кухні з місцевими морепродуктами. Але набрати зайві кілограми тут навряд чи вдасться: врятують місцеві активності. Готель розташований на крутому пагорбі з видом на затоку Портофіно і замок Браун, а на території є тенісні корти з вечірнім освітленням, спа-центр і басейн з морською водою, який дуже виручає в місяці, коли море ще не прогрілося.

<b>Belmond_Splendido</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.