До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Затишна класика: готель The Gonville Hotel у Кембриджі

Традиційний англійський бутік-готель The Gonville Hotel у Кембриджі – чудовий для тих, хто не терпить шуму і суєти. Цей затишний гостьовий будинок з оббитими оксамитом меблями, камінними порталами і квітковим орнаментом у декорі, не можна не полюбити і вже точно неможливо забути. При вході гостей зустрічають два сріблясті Bentley 1958 року випуску, чим підкреслюють атмосферу розкоші і комфорту. А ароматне печиво, яким частують на ресепшені, нагадує смак дитинства.

The Gonville Hotel зразково розташований. Поруч є автобусна зупинка National Express, з якою легко дістатися в будь-який аеропорт і в Лондон. Якщо ж ви подорожуєте потягом, то готель організує зручний трансфер. У пішій доступності від The Gonville Hotel – головні визначні пам'ятки Кембриджа, шопінг-вулиці і ресторани з якою завгодно кухнею. Скласти ідеальний маршрут допоможе доброзичливий персонал і індивідуальний гід на iPad, який є в кожному номері.

Реклама

Вибирати в місті є з чого: музей Фіцуільяма з зборами рідкісних книг і творів мистецтва, Маленька церква святої Марії з білосніжними склепіннями, чарівна архітектура старовинних коледжів – особливо Трініті-коледжу, прообразу Гоґвордсу. А ще варто проплисти на човні по річці Кам і поринути в атмосферу студентських тусовок у нічних клубах і пабах.

Щоб відчути себе частиною міста, варто зробити як всі – пересісти на велосипед, який дадуть на ресепшені The Gonville Hotel. А щоб подивитися на Кембридж під іншим ракурсом, краще скористатися ще одним бонусом готелю – годинною екскурсією на тих самих блискучих Bentley з містером Еліотом за кермом. Він знає такі таємниці, які не знайдеш в жодному путівнику.

Як для британського готелю, номери тут досить місткі. У деяких с'ютах є навіть вихід у власний сад, де в теплий вечір можна насолоджуватися життям героїв серіалу "Аббатсво Даунтон" з келихом шампанського в руках. А м'який матрац і ніжна постільна білизна забезпечать комфортний і міцний сон.

Перше, на що звертаєш увагу вранці коли розсуваєш штори – розкішний вид на знаменитий парк Паркерс-Піс. Кожен сонячний день мешканці Кембриджа цінують на вагу золота, а тому студенти і дітвора грають у футбол на свіжому повітрі, а сім'ї організовують пікніки. Ця картина надихає на активне проведення часу і мандрівника. Класика – це, звичайно, пробіжка по англійському парку. Продовжити тренування можна в готелі, а закінчити масажем або розслаблювальною процедурою у спа, де працюють майстри з чарівними руками. А якщо поспішати нікуди не хочеться, то варто насолодитися сніданком в ліжку, а замовлення оформити онлайн через консьєрж-планшет.

Увечері точкою тяжіння в The Gonville Hotel стає його бар, в якому підтримати гарну традицію п'ятигодинного чаю збираються не тільки постійні жителі, але і місцеві. По п'ятницях і суботах тут грає жива музика, а бармени можуть приготувати для вас будь-який коктейль.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.