До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 причин зупинитися в Grand Hotel Lviv Luxury & Spa

Вид на Львівську оперу, люкс у найкращих традиціях "50-ти відтінків сірого" і Spa, про яке говорять усі. З літньої тераси на даху львівського Grand Hotel Lviv видніється історичний центр міста, а Vogue.ua розповідає ще про 5 причин зупинитися саме тут.

Grand Hotel Lviv Luxury & Spa
Розміщення

Grand Hotel Lviv розміщений в самому серці Львова. Всього за декілька хвилин ходьби – Театр імені Марії Заньковецької та площа Ринок, відома архітектурою епохи Середньовіччя. У цій частині Львова також зосереджено кілька музеїв і місць, де весело проводить час місцева андеграунд-спільнота. Варто додати, що з більшості номерів готелю видно Львівську оперу.

Реклама
Тераса на даху Grand Hotel Lviv Luxury & SPA
Spa

В Oasis Infinity pool & SPA доступні шість видів саун, масажні кабінети, тренажерний зал, сінна кімната і басейн INFINITY-POOL з чарівним блакитним підсвічуванням. Під час косметичних процедур у Grand Hotel Lviv прислухаються до аюрведичної філософії, використовують натуральну косметику на основі корисних мінералів, рослинних екстрактів і фітоолій.

<b>спа Grand Hotel</b>

Номер з перчинкою

Далекого 1836 року в будівлі готелю народився засновник літературного мазохізму Леопольд фон Захер-Мазох. Така особливість в історії споруди стала натхненням для створення в Grand Hotel Lviv тематичного номера "Садо-мазо". Оформлений в червоних тонах, номер вражає великою кількістю глянцевої шкіри і вибором "іграшок для дорослих".

<b>красный номер</b>

Стиль

Гордістю засновників готелю є не лише його гучна назва ("grand" у перекладі з англійської означає "великий, величний"), а й класичний дизайн, що вміло поєднується з популярним нині модерном. У готелі є як лаконічно оформлені люкси, на зразок президентського, так і елегантні с'юти для шанувальників різьблених меблів. Поєднання в інтер'єрі стилів ретро та сучасного – відомий тренд, а в Grand Hotel Lviv дивують новим баченням і доречними композиціями.

<b>люксы</b>

Клуб за інтересами

У Grand Hotel Lviv є кілька приміщень для конференцій і перемовин, а також кілька ресторанів на будь-який смак: Grand SoLie з вишуканою європейською кухнею, лобі бар, у винній карті якого більше 200 позицій ретельно обраного вина, а також відкрита літня тераса. Вона – справжня знахідка для клієнтів готелю, адже з неї видніється просто чарівний захід сонця. До того ж, у готелю є власна зона для паркування і уважний персонал, який допоможе як з індивідуальним меню, так і квитками до театру.

Вид на старий центр Львова з тераси на даху готелю Grand Hotel Lviv Luxury & Spa

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.