До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Різдво в Лондоні: пропозиція від мережі Jumeirah Hotels & Resorts

Справжню атмосферу британського Різдва можна відчути в готелях мережі Jumeirah в Лондоні.​

У серці Лондона, недалеко від Гайд-парк розташовані всі три готелі мережі Jumeirah Hotels & Resorts – Jumeirah Carlton Tower і Jumeirah Lowndes Hotel, а також апартаменти Grosvenor House Suites by Jumeirah Living. З вікон кожного відкриваються чудові панорами Лондона, а на доступній відстані знаходяться символи міста – Гайд-парк, Букінгемський палац, галерея Тейт, Музей Вікторії і Альберта, знамениті британські універмаги Harrods і Harvey Nichols.

Реклама
Grosvenor House Suites by Jumeirah Living

Готелі мережі Jumeirah Hotels & Resorts в Лондоні задовольнять будь-які запити: в люксі використаний натуральний камінь для підлоги, лежать килими ручної роботи, італійські і французькі меблі. Спальня в люксі оброблена шкірою, а кристали Swarovski прикрашають стелю у ванній кімнаті.

Jumeirah Carlton Tower

Готелі Jumeirah в Лондоні – універсальний варіант: вони підійдуть і тим, хто подорожує у справах бізнесу, і тим, хто приїхав в місто з сім'єю. Тих же, хто в ці різдвяні канікули зупиниться в готелях Jumeirah з сім'єю, чекає особлива пропозиція – пакет розміщення Family Fun. До традиційного пакету додався сюрприз для маленьких постояльців. Спеціально для Jumeirah знаменитий британський сервіс Toy Box Club розробив новорічний набір для дітей – з іграшками, книгами, солодощами і розмальовками. Кожна коробка персоналізована і наповнена розумними і корисними іграшками, які зроблені вручну – розлучатися з коробкою ваша дитина не захоче.

Незалежно від того, скористаєтеся ви спеціальною пропозицією чи ні, атмосфера Різдва в готелях Jumeirah в Лондоні вам забезпечена. У номерах чекатимуть традиційні солодощі, плюшеві ведмедики Jumeirah, добірки різдвяних фільмів, а також тапочки і халати для великих і маленьких гостей в кожному номері.

Консьєржі готелів запропонують капелюхи та інші святкові аксесуари, щоб можна було вбратися до Нового року. А вийшовши на прогулянку в Гайд-парк, варто прямо відправитися на знаменитий щорічний ярмарок Winter Wonderland. Тут можна з головою зануритися в дитинство: покататися на ковзанах і санях, побувати у крижаному палаці, покататися на гігантському колесі огляду і навіть сфотографуватися на колінах у Санта-Клауса. І, звичайно ж, зайти в крижаний бар.

Детальніше про різдвяну програму в Jumeirah читайте тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.