До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Осінні канікули: де відпочивають моделі в листопаді

Листопадове міжсезоння з його вічною негодою і малою кількістю сонячних днів легко може викликати депресивний настрій і тугу. Топ-моделі, в напруженому графіку яких зараз триває перепочинок між сезонами показів, із задоволенням проводять його в місцях, де вічне літо. Vogue.ua зазирнув в їхні Instagram-акаунти.

Ельза Госк

Ельза Госк, за якою в Instagram стежать майже 6 мільйонів осіб, останній тиждень провела на Ямайці. Майже щодня шведка публікувала світлини в новому купальнику і активно спілкувалася з читачами, навіть влаштовувала голосування за найкращий. До речі, одним з найбільш обговорюваних став образ, що нагадує про зірку 1960-х Урсулу Андрес, відому ще як перша дівчина Бонда.

Реклама

<b>ElzaHosk_Jamaika</b>

Алессандра Амбросіо

Бразилійка Алессандра Амбросіо не раз зізнавалася, що жити не може без сонця і води. Так, втекти від листопадової сірості вона вирішила на Мальдіви, а компанію на курорті Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi їй склали зірка світового тенісу Серена Вільямс і подруга Джессіка Стейнфорд.

<b>Alessandra_Maldives</b>

Емілі Ратаковські

Модель і акторка Емілі Ратаковські листопадові дні теж вирішила провести на Мальдівах, куди прибула разом з чоловіком. Здебільшого на світлинах дівчина демонструє купальники свого бренду Inamorata.

<b>Ratajkowski_Maldives</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.