До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де жити у Львові: готель BANKHOTEL

BANKHOTEL у Львові – правильний вибір у час Leopolis Jazz Fest 26-30 червня. Як і в будь-який інший.

BANKHOTEL

У кінці червня столицею України стає Львів: на джазовий фестиваль з'їжджається вся країна. Ідеальне місце, щоб зупинитися і отримати максимум емоцій і від джазу, і від Львова, – новий старий BANKHOTEL в історичній частині міста, недалеко від всіх основних локацій фестивалю.

Реклама
BANKHOTEL
BANKHOTEL
BANKHOTEL

Старий – бо будівлі, в якій він розміщений, більше сотні років. Будинок у стилі львівського сецесіону побудували як австро-угорський банк, потім він перетворився у банк польський, а ще пізніше – Держбанк СРСР; з нього можна вивчати історію Львова (і відчувати заспокійливу атмосферу старих грошей). А новий – бо BANKHOTEL відкрили лише рік тому після масштабної реконструкції і безлічі інновацій. В обробці використані виключно екологічно чисті матеріали. Бельгійський ковролін ідеально поглинає шум, італійські матраци виділяють іони срібла і відновлюються. До послуг гостей – тренажерний зал, спа і б'юті-салон.

BANKHOTEL

Крім того, є затишний ресторан SAFE, власна винотека і нічний арт-бар з оригінальною коктейльною картою. У готелі постійно діють виставки "Банкноти та кроки" та "Монети" – про гроші УНР і ювілейні монети НБУ. При реконструкції намагалися максимально зберегти автентичність будівлі: мармурові сходи і вітражі залишилися такими ж, як у час Франца Йосифа.

У ресторані авторської кухні SAFE звучить джаз початку XX століття, а по неділях всіх запрошують на бранч з устрицями і келихом ігристого

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.