До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіший спа-готель у світі за версією Conde Nast Traveller

Cheval Blanc Randheli, що тягнеться у групі островів на Північних Мальдівах, зібрав все найкраще і його вже називають найкрасивішим спа-готелем у світі.

З лагуни до джунглів

Все починається на гідролітаку, який задає тон подорожі вже коли приземляється на бірюзові води лагуни. Гостей зустрічає багі і відвозить на одну з 45 вілл, які займають 250м². Кожна з них оснащена власним понтоном і нескінченним басейном. Можна вибрати віллу на палях, на березі моря або з видом на екзотичні сади. У кожній віллі є свій дворецький, який щодня приносить гостям сюрпризи – від квітів до солодощів і подарунків, навіть залишає повідомлення на піску біля вхідних дверей. Обов'язково потрібно прокататися на байку уздовж понтонів і по прекрасно доглянутих стежках у джунглях, щоб насолодитися красою природи, закінчити прогулянку в барі White Bar, перш ніж відвідати один з ресторанів готелю. Вибирати потрібно між японським рестораном Diptyque, Deelani, що спеціалізується на середземноморських смаках, або 1947 з більш вишуканою кухнею.

Photo: http://www.chevalblanc.com/randheli/
Велнес

Тут є нескінченна кількість екскурсій на будь-який смак. Пізнього ранку вирушайте в подорож на човні до коралового рифу, де можна зайнятися сноркелінгом і відкрити для себе зграї різнокольорових риб, скатів і черепах. Все під керівництвом морського біолога, який розповість про будь-який з видів, що мешкають у лагуні. Вдень до туристів запросто можуть приєднатися дельфіни, які стрибають і пірнають перед човном, наче спеціально для вас. Коли сутеніє варто поїхати на острів Маакуранду, щоб відвідати тренувальний табір у джунглях, де можна поєднати вправи на витривалість з ваговими, силовим навантаженням і кардіо. Нарешті, поверніться на свою віллу для заслуженого сеансу релаксації Ватсу (шиацу на воді) з персональним тренером у особистому басейні, коли сонце сідає за горизонт. Захопливі враження від початку поїздки і до її закінчення.

Photo: http://www.chevalblanc.com/randheli/
Курортний острів Ранделі

Спа-центр розміщений на власному острові, і до нього можна дістатися тільки на доні – традиційному мальдівському човні. Відвідати масаж обличчя або масаж від Guerlain (з ексклюзивними процедурами, такими як Sun Ritual ("Сонячний ритуал") або After-Diving Experience ("Процедури після дайвінгу") або догляд за волоссям від Léonor Greyl. Можна ще взяти уроки йоги з індійським майстром Пуніт Шарма на сусідній віллі з видом на лагуну. Не менше задоволення – це провести день на острові, насолоджуватися пляжами, обрамленими пальмами, які відрізняються від пляжів біля готелю і ресторану, де подають здорові, місцеві страви на красивих столах, застелених квітами. Кожна секунда, проведена на цьому коларовому атолі, – це можливість розслабитися, втратити лік часу, заново зосередитися і забути про свої проблеми. І хто не мріє про це?

Photo: http://www.chevalblanc.com/randheli/

За матеріалами: Conde Nast Traveller

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.