До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Канікули краси: найкращі напрямки для спа-відпочинку

Найкращі напрямки для спа-відпочинку, які варто вибрати, коли хочеться втекти з міста, зайнятися здоров'ям і насолодитися природою.

Серце океану

North Island Seychelles & Spa, Сейшели, острів Норт

Реклама

Тут використовують натуральні трави, зібрані на острові, і французькі засоби Thalgo з екстрактами водоростей. Популярний ритуал – Thalgo Polynesia Journey. Він включає пілінг для тіла з кокосом, морською сіллю і ваніллю, масаж теплими каменями, мішечками з теплим піском і масаж голови. Можна довіритися спа-терапевту, який створить особистий протокол відповідно до потреб шкіри. Процедурами можна насолодитися не тільки в спа, звідки відкривається вид на гранітні валуни і мерехтливий океан, але і на особистій віллі.

Острів мрії

Bill & Coo Suites & Lounge Spa, Греція, острів Міконос

З великого спа-меню варто вибрати слім-масаж тіла з косметикою швейцарської марки Valmont. Він допомагає вивести зайву рідину, привести шкіру в тонус – і, одночасно, розслаблює. Масажисти використовують сироватку для схуднення D. Solution Booster в поєднанні з зміцнювальним кремом C. Curve Shaper. Варто спробувати і процедури на основі органічних масел KOS Paris, які захищають, живлять, зміцнюють і заспокоюють шкіру, – наприклад, давньогрецький масаж з маслом евкаліпта.

Оманська імперія

Anantara Al Jabal Al Akhdar &Spa , Оман

Тут просто не можна пропустити 1,5-годинний Rose Rescue Ritual, для якого використовують масло дамаської троянди, знаменитої своїм оксамитовим ароматом. Ритуал включає обмивання ніг з пелюстками троянд, зволожуючі процедури для обличчя, масаж шкіри голови з кокосовим маслом і на завершення – розслабляючий масаж, який знімає стрес.

Небо Лондона

The Lanesborough Club & Spa, Англія, Лондон

У знаменитому районі Белгравія, де розташувався готель, можна записатися на заняття з фітнесу та йоги, на індивідуальні тренування і уроки танців. Програма Body Oracle допоможе визначити процентний вміст жиру в організмі і оцінити фізичний стан, а велнес-терапевт розробить індивідуальний курс вправ і дієти. Спа-процедури тут роблять з використанням органічної британської косметики Ila і швейцарської La Prairie, а прийом веде знаменитий косметолог Анастасія Ахіллеос (записатися варто заздалегідь).

Піти в монастир

Monastero Santa Rosa Hotel & Spa, Італія, Амальфі

Monastero Santa Rosa, розташований в старовинній будівлі монастиря XVII століття, цього літа запускає програму Health & Hike, яка включає спа-процедури і хайкінг по Амальфітанському узбережжю з його запаморочливими видами. Маловідомі маршрути Valle delle Ferriere або Ironworks Valley займуть близько трьох годин і стартують на Пьяцца Дуомо в Амальфі, а закінчуються в спа-с'юте або спа-саду – на вибір гостя. Після крижаного фонтану, що розганяє мікро- циркуляцію, добре зігрітися в трав'яній сауні і провести кілька годин в басейні з гідротерапією. Процедури з арнікою позбавлять від набряклості і допоможуть зняти м'язове напруження.

Оазис в Азії

The Oriental Spa, Таїланд, Бангкок

Процедури проводять на тайських матах, кинутих на укриту шовками і парчею підлогу. Варто спробувати Oriental Organic Journey – ритуал, при якому гостя з голови до ніг масажують кокосовим маслом і рисовим молочком, розтирають, полірують, проводять лікування волосся і роблять глибокий масаж муай-тай з елементами однойменного бойового мистецтва. Масажист опрацьовує кожен м'яз своїми ліктями і колінами, щоб наповнити тіло енергією, розслабити м'язи, поліпшити кровообіг і вивести токсини.

Печера скарбів

La Sultana Spa Marrakesh & SPA, Марокко, Марракеш

У самому центрі Медіни – старого міста – розташоване спа: хаммами, джакузі, сауна, б'юті-центр, ванни для бальнеотерапії і масажні кабіни під відкритим небом. Терапевти вірні аргановому і рожевому маслам, флердоранжу, опунції – і застосовують стародавні техніки, що передаються з покоління в покоління. Треба неодмінно спробувати скраб чорним милом "бельді", після якого шкіра стає шовковою, – і прийняти душ: він зрошує всі частини тіла одразу.

Спортивний режим

Amangiri Hotel, Aman Spa, США, Каньон-Пойнт

4-денна програма, яка гарантує повне перезавантаження, включає походи в гори, заняття фітнесом, медитації, пілатес, заїзди на велосипеді і урок скелелазіння. Це нагадало б жорсткий режим буткемпів, в яких тренуються топ-моделі перед важливими показами, якби не 1,5-годинні сеанси масажу, вишукана їжа і уроки кулінарної майстерності в перервах.

Разом веселіше

The Sacred River & Spa, Індонезія, Балі

Якщо приїхати вдвох, можна пройти програму Prema Ananda, спеціально розроблену для пар. Вона стимулює серцеву і сексуальну чакри, пробуджує щедрість, ніжні почуття і вміння прощати. Насолодитися вдасться, навіть якщо забути про езотерику: прогулянки по рисових полях, урок балінезійського масажу, уроки йоги, збір рису і парний тантричний масаж.

Текст: Олена Пономаренко

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.