До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де жити в Мілані: готель VIU

Готель VIU поєднує риси міланського урбанізму з новітніми віяннями інтер'єрної моди, а його кухнею завідує "мішленівський" шеф.

Панорамна тераса з відкритим басейном доступна ексклюзивно для гостей готелю

Міланський п'ятизірковий готель VIU – втілення останніх тенденцій архітектури і дизайну, органічно вписаних в еклектичну естетику міста.

Реклама

VIU розміщений в популярному районі Порта-Вольта, поблизу Corso Como, на відстані приємної пішої прогулянки до центру. У створенні готелю брали участь всі законодавці інтер'єрної моди: номери проектували Arassociati Studio і Studio Nicola Gallizia, меблі робили Molteni & C – Contract Division, ландшафтний дизайн з жасмином, плющем і гліцинією придумали AG & P greenscape, а за текстиль відповідали Rubelli (і багато зробили вручну). Для будівництва та оздоблення – від дубових підлог до величезних вікон – використали екологічно чисті матеріали. У спа- і фітнес-центрах гостям пропонують безліч оздоровчих послуг, включно з хромотерапією.

Номер VIU Suite площею 110 м2 з інтер'єром авторства міланського дизайнера Ніколи Галіціа

Родзинка готелю – тераса на даху з панорамним видом і басейном. Вранці тут можна посмакувати сніданком, а ввечері працює бар, де коктейль подають з видом на міланський захід сонця.

<b>wow,vui</b>

Фото: архів Vogue

Текст: Ірина Десятникова

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.