До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де зупинитися в Парижі: готель Le Fouquet's Paris

На перетині Єлисейських Полів і авеню Георга V відкрився оновлений готель Le Fouquet's Paris.

Після реновації в паризькому готелі Le Fouquet's Paris з'явилося 19 додаткових номерів і сьютов з панорамними видами на Єлисейські Поля і Тріумфальну арку. Тепер в Le Fouquet's Paris 81 кімната. За пишністю і красою декору тут швидко впізнається рука Жака Гарсіа – кому, "найбільш французького" з декораторів, довірили "найбільш французький" готель?

Реклама

Гарсіа залишився вірним собі і "лише злегка прикрасив кімнати", які обставляв 2006 року коли готель тільки готували до відкриття: оновив портьєри і текстиль, додав пухкі оксамитові дивани та меблі з червоного дерева. "Інтер'єри схожі на людей: чим вони кращі, тим менше втручання буде потрібно", – розповідає він.

Нове життя почалося і для брассері Fouquet's Paris – історичного місця, де в різний час можна було зустріти Марлен Дітріх і Колетт, Франсуа Трюффо і Жан-Люка Годара, а з 1976 року тут влаштовують гала-вечері премії "Сезар". Стіни ресторану прикрашені чорно-білими знімками фотостудії Harcourt, а меню розробив знаменитий П'єр Ганьер, один із засновників молекулярної кухні. За десертами потрібно йти в ресторан Le Diane, а за коктейлями від Стефана Жінуве, одного з найкращих паризьких барменів, – в бар L'Escadrille.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.