До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Еволюція подорожей: колекція валіз TUMI 19 Degree

Провідний міжнародний бренд аксесуарів для подорожей TUMI представив колекцію валіз 19 Degree, для виготовлення яких залучено нові технології.

Ідея створення культової колекції 19 Degree натхнена прагненням бренду до інновацій і пошуку нових матеріалів, щоб втілити у своєму продукті вершину майстерності на ринку товарів для подорожей. Проте в TUMI не забувають і про класичний підхід до подорожей, продовжуючи дотримувати ідеї, що подорож — це не тільки утилітарний досвід, а й можливість відчути емоційний зв’язок від самого процесу пізнання світу завдяки наявним речам.

Реклама

Особливістю колекції валіз є деталі, як-от алюміній або унікальний візерунок, зроблений під кутом 19 градусів. Конструкційна міцність валіз привертає увагу й до більш філософських роздумів, пов’язаних з баченням навколишнього світу під іншим кутом. TUMI називають цю колекцію монументальною. Створеною для навіювання трепету, натхнення й захвату.

"Колекція 19 Degree завжди перебувала на стику архітектури й руху, — каже Віктор Санц, творчий директор TUMI. — Піднесений характер колекції не тільки забезпечує найкращі у своєму класі характеристики, але водночас має і власну оповідь. Ми хотіли розширити це враження за допомогою візуалізації. Тож у цифровій кампанії використали технологію CGI, яка створює нову перспективу у світі подорожей і мистецтва".

Колекція валіз TUMI 19 Degree доступна в бутику Luxury House в Ocean Plaza у Києві.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.