До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Таємниці палацу: готель The Ritz-Carlton у Відні

Імперська пишність зовні і домашній затишок усередині – відмінна риса The Ritz-Carlton, розкішного готелю-палацу в центрі Відня.

Столицю Австрії, Відень, називають містом палаців, тому, щоб сповна відчути її розкішний аристократичний дух, варто поселитися саме в палаці. Готель The Ritz-Carlton, Vienna, пропонує саме такий варіант для своїх гостей: його будівля – це чотири палаци XIX століття, об'єднані і перетворені в один з найкращих готелів міста.

Реклама

Хоч готель розташований в центрі Відня і всі визначні пам'ятки столиці красуються на відстані пішої прогулянки (міський сад і Віденська опера – взагалі по сусідству), він прихований від шуму і суєти, а гості почуваються комфортно і невимушено. Готель-палац зовні зберіг свій давній імперський стиль, а всередині – повністю оновлений відповідно до останніх модних тенденцій і технічних досягнень.

Ресторани і бари готелю популярні як серед гостей міста, так і серед самих його мешканців. У неділі всі поспішають на стейк-бранч у ресторан Dstrikt Steakhouse, а вечорами люблять посидіти в D-Bar або Atmosphere Rooftop Bar на даху, звідки відкривається неймовірний вид на місто

Елегантні просторі номери, клубний лаундж з книгами, шампанським і дитячим куточком, бари і ресторани з першокласною кухнею – гармонійно поєднують пишність і приватність, створють атмосферу розслабленості і домашнього затишку.

<b>Ritz_Carlton_Vienna</b>

А спа-центр готелю The Ritz-Carlton Spa – взагалі, ідеальне місце для релаксу, справжній ретріт у великому місті. Крім фітнес-центру, в ньому є величезний басейн з підводною музикою і кілька спа-люксів з саунами. А індивідуально підібрані процедури на основі косметики австрійського преміум-бренду Susanne Kaufmann дадуть змогу оновитися не тільки тілом, а й душею.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.