До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відчуття снігу: де зупинитися в Куршевелі

Знаменитий на весь світ дуже гламурний і престижний альпійський курорт розташований в долині Сан-Бон, в департаменті Савойя, що в Північних Альпах на території Франції. Знати географію цих місць корисно: мало куди заїдеш – навколо 600 км трас найбільшої у світі зони для катання "Три Долини". Сам Куршевель поділений на кілька станцій. Найдорожчі ресторани і готелі розташовані на верхній – Куршевель 1850. Проблем зі снігом тут не буває, а спуск починається прямо біля входу в готель. Якщо, звичайно, з готелем пощастить.

Головна перевага Les Neiges Courchevel – у готель можна потрапити, не знімаючи лиж, прямо зі схилу

Синонім люкса – готель Les Neiges Courchevel, "сніговий" в перекладі з французької. Канонічне шале у савойському стилі на 42 кімнати (включно з 20 сьютами і пентхаусом) розміщене прямо біля підніжжя гори Белькот, тому в готель можна потрапити, не знімаючи лиж, прямо зі схилу. Але це не єдина перевага готелю. Тут є лижна кімната, більше схожа на повноцінний готельний номер для лиж, два ресторани – BFire під керуванням аргентинця Мауро Колагреко, володаря двох зірок Мішлен, і Le Fouquet's Barrière, філія паризької брассері на Єлисейських Полях, – спа-центр площею 1 000 кв. м (20-метровий басейн, сауна, джакузі і хамам), але найголовніше – це можливість провести відпочинок різноманітно. Хелі-скі, катання на собачих упряжках, фрірайд – в Les Neiges Courchevel готові підтримати будь-яку ідею. Головне, щоб снігу в новому сезоні було багато.

Дизайнер інтер'єрів Наталі Раян використовувала в оформленні готелю тільки натуральні матеріали: дерево, кашемір, оксамит, хутро

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.