До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Англійський вікенд: ідеальні вихідні в готелі The Marylebone

Вікенд-координатор лондонського готелю The Marylebone пропонує сценарій ідеальних вихідних в одному з наймодніших районів англійської столиці.

Готель The Marylebone в Вестмінстері – тезко кварталу, в якому він розміщений. Повна назва кварталу – Marylebone Village, і лондонці всіляко підтримують його репутацію "милого сільського життя у самому центрі мегаполісу". "Сільське життя" в англійському варіанті – це георгіанські особняки XVIII століття, фермерський ринок і відносний спокій, порівняно з галасливою по сусідству Оксфорд-стрит.

Реклама

При цьому квартал залишається одним з наймодніших місць Лондона, і готель The Marylebone повністю втілює його еклектичний дух: по-домашньому затишний, але яскравий і сучасний. У всіх номерах – ковдри з качиного пуху, кавоварки Nespresso, док станції для iPad, а в люксі – ще й тераса з панорамним видом на місто.

Готель пишається своїм розташуванням, тому в його штаті є власний координатор вихідних в Марілебоні – Наталі, мешканка цього району і власниця ювелірного бутика. "Нехай її пристрасть до всього модного надихне вас на креативні вихідні в Марілебоні і його околицях" – бажає готель. Наталі розробила спеціальну програму-орієнтир "24 години в Марілебоні".

Почати день вона пропонує з занять йогою в Third Space, тренажерному залі готелю. Найкращою рекомендацією для нього є те, що багато місцевих жителів займаються саме тут. Лондонців можна зустріти і в спа готелю, і в басейні – він тут значний, 18 метрів. Потім Наталі рекомендує поснідати в 108 Brasserie, одному з ресторанів готелю. Найкраще – на відкритій терасі на пішохідній вулиці Марілебон-лейн, мальовничій і звивистій: 200 років тому вона з'єднувала село з Лондоном і повторює форму річки.

Після сніданку координатор вікенду радить вирушити в Hertford House, відомий як Wallace Collection, до якого всього 200 метрів. У цьому музеї образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва XIV-XIX століть серед усього представлені обладунки та зброя – з цією експозицією пов'язана виставка, яка зараз триває. До 23 червня в Wallace Collection демонструють роботи одного з найзнаменитіших скульпторів XX століття – Генрі Мура, якого місцева колекція надихнула на створення скульптур-шоломів.

Після музею Наталі рекомендує вирушити на шопінг: висока мода – на Нью-Бонд-стрит (у радіусі 500 метрів – Debenhams з Gucci, Chanel, Burberry, Selfridges з Cartier, Prada, Chanel, Louis Vuitton, бутик Hermès і далі за списком), незалежні дизайнери – на Чилтерн-стрит. У Марілебоні взагалі багато саме немережевих, оригінальних бутиків і ресторанів. Тут же – Гарлі-стрит, де приймають найкращі дантисти і пластичні хірурги світу.

Увечері в барі 108 в вихідні працює діджей (координатор радить коктейль з джином). При бажанні відвідати театр або ресторан можна звернутися по допомогу до консьєржа Гюнтера Швільдвахтера – він допоможе і з квитками, і з бронюванням столика, і з таксі. У фіналі вечора варто заглянути в розміщений неподалік Seymour's Parlour at Zetter Townhouse, який британський Vogue цього року включив до рейтингу найкращих коктейль-барів Лондона (Vogue UK радить звернути увагу на коктейлі Fleur du Mal з горілкою і Royale Royale з шампанським). Ну а після насиченого дня повертатися в хороший готель особливо приємно: англійська косметика Aromatherapy Associates, якісна постільна білизна та цукерка на ніч – гарантують глибокий міцний сон.

<b>Marylebone_Hotel</b>

P.S. До речі, у вихідні 15-16 червня в Марілебоні відбудеться літній фестиваль: суботній кіновечір і недільна street party.

Сайт готелю: https://www.doylecollection.com/ru/hotels/the-marylebone-hotel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.