До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 атмосферних місць для подорожі в жовтні

Жовтень – найкращий час, щоб отримати дозу сонячного тепла до настання холодів. Можна встигнути погрітися на темпераментному іспанському пляжі, вивчити східне узбережжя Таїланду або насолодитися самотою на березі Середземного моря в номері готелю на маяку. Секретний острів, ідея для медового місяця і творче французьке містечко в новій збірці місць для осінньої подорожі.

Гарраф, Іспанія

На золотих пісках Гаррафа, в рибальському селі, що півгодини їзди від каталонської столиці, відкрили Little Beach House Barcelona, що розташувався в зелено-білій ліпленій будівлі в стилі 1950-х. У деяких з 17 спалень є відкриті ванні кімнати: головні елементи дизайну – підлога, викладена зеленими і білими трикутниками плитки і гобелени, сплетені в стилі макраме художницею Меріенн Муді.

Реклама
Фото: Little Beach House Barcelona

У ресторані подають морепродукти, піцу і паелью, а з тераси відкривається приголомшливий вид на Середземне море. Околиці Гаррафа багаті історією, цікавою архітектурою і автентичною природою, які ідеальні для культурного відпочинку.

Фото: Little Beach House Barcelona
Арль, Франція

Це красиве містечко було культурним центром ще за часів римлян. Ним надихалися Ван Гог і Пол Гоген, а модний Будинок Gucci представив останню круїзну колекцію в будівлі римського некрополя Promenade des Alyscamps, щоб підкреслити її готико-квітковий настрій. Але саме швейцарка Майя Гоффманн є ідейним покровителем цього затишного містечка, адже завдяки їй Арль позначений на карті, як частина мистецтва. Гоффман відкрила тут свій перший готель Le Cloître в колишньому монастирі, а дизайнер інтер'єру Індія Махдаві вдосконалила його дотиком стилю ретро.

Готель Le Cloître, Арль
Вид з готелю Le Cloître, Арль

Цього місяця у неї відкривається третій готель в Арлі L'Arlatan, оформлений художником Хорхе Пардо яскравими фарбами та різнобарвною плиткою. Завдяки Пардо новий готель нагадує витвір мистецтва, адже близько 100 дверей оформлені фресками особисто руками художника.

Faro Capo-Spartivento, Сардинія

Центральна частина готелю – діючий маяк, побудований 1856 року італійським флотом не дивно, що головною визначною пам'яткою є вид на кришталево чисту воду і пляж з білим піском. Віддалений теракотовий форпост маяка перетворили в готель на 10 людей з чотирма величезними люксами у вигляді кількох просторих кімнат і приватної вілли.

Вид на готель Faro Capo-Spartivento

Інтер'єр готелю досить специфічний, але це можна пробачити, коли з вікна відкривається вид на нескінченний басейн. Прохолодні вечори можна проводити біля 12-метрового каміна з барбекю, жарячи на вогні свинину і баранину м'ясо входить до основного раціону жителів узбережжя. До основних розваг належать прогулянки по вершинах скель, відпочинок на найближчих пляжах і спостереження за тим, як маяк подає сигнал кораблям, що наближаються.

Готель Faro Capo-Spartivento
Готель Faro Capo-Spartivento
Ко Чанг, Таїланд

Це Таїланд в мініатюрі, чудовий для піших прогулянок по джунглях, а так само від нього легко дістатися до відокремлених островів архіпелагу. Східна частина узбережжя Таїланду популярна серед любителів тихого і приватного відпочинку, тому краще не рухатися в західному напрямку, адже є ризик наштовхнутися на натовпи туристів. Для сімейної вечері місцеві жителі радять ресторан Kati в селі Клонг Прао, де в приготуванні обов'язково використовують пасту карі.

Курорт V.J.Searenity

Зупинитися можна в Mangrove Hideaway в Салак Пхет серед біодинамічних садів і з пропонованими заняттями йогою, або на курорті Serenity, поруч з причалом поромів – всього сім бунгало, спроектованих місцевими майстрами, з підлогою з мармуру і чудовими морепродуктами.

Курорт V.J.Searenity
Пор-Кро, острів в Єрі, Франція

Ті, хто в курсі, довгий час приїжджали на досить гламурний острів Поркероль на узбережжі Рів'єри. Але мало хто чув про його маленьку сестру, сусідній Пор-Кор це природний заповідник, в якому відсутні забруднення будь-якого роду, щоб не збивати аромат зонтичних сосен і солодкого мирта, а його приховані бухти наповнені морським життям.

На території острова заборонені автомобілі і навіть велосипеди, тому, крім бікіні, обов'язково візьміть із собою зручне взуття, щоб досліджувати острів пішки. Піщані пляжі і кристально чисті води Plage du Sud призначені для прийняття сонячних ванн, а Plage La Palud славиться сноркелінгом. Зупиніться в блакитному готелі Le Manoir, відкритому 1940 року, але якому вдалось зберегти свій чарівний старовинний шарм.

Готель La Manoir

За матеріалами: cntraveller.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.