До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На Бродвеї поставлять мюзикл про Жана-Мішеля Баскію

Натхненні життям і мистецтвом Жана-Мішеля Баскії, бродвейські продюсери Алан Д. Маркс і Барбара Маркс оголосили про роботу над мюзиклом, присвяченому життю американського художника. Мультиінструменталіст Джон Батист, а також за сумісництвом музичний директор "Пізнього шоу зі Стівеном Кольбером" напише музику і тексти для проекту. Режисером бродвейської історії стане Джон Дойл.

Жан-Мішель Баскія

"Я хочу, щоб люди пішли з шоу натхненними. Щоб вони не тільки дізналися про новаторство Жан-Мішеля Баскії, але відчули весь трепет творчого процесу і змогли відкрити власну креативність", – заявив Джон Батист.

Реклама

Перед постановкою мюзиклу автори проекту заручилася підтримкою сім'ї Жана-Мішеля Баскії. Крім цього вони тісно співпрацюють з фондом спадщини художника і отримали доступ до архівних матеріалів. "Протягом багатьох років до нас зверталися з бажанням розповісти на сцені історію нашого брата. Після обговорення цього проекту з Марксом, ми зацікавилися в постановці, тому що вони з повагою і захопленням ставляться до життя і творчості Жан-Мішеля. Бродвей – це новий світ для нас, і ми з нетерпінням чекаємо можливості поділитися життям і мистецтвом нашого брата", – розповідають сестри художника, Лісан і Жанін Баскія.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.