До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Жалі": вийшов спільний кліп Джамали і Alyona Alyona

Джамала і Alyona Alyona продовжують тішити шанувальників своїм незвичним дуетом. Артистки представили кліп на новий спільний трек "Жалі". Ідея пісні спала на думку Джамалі і, як вона розповідає, їй захотілося додати хіп-хоп частину "в найкращих традиціях Кендріка Ламара, душевну і зі змістом". Так у цій композиції і з'явилася Alyona Alyona.

"Це пісня про жалі, – каже Джамала. – Усі книжки про досягнення успіху, шлях до мрії, які я читала, починаються з думки про те, що важливо не шкодувати за минуле, а рухатися вперед. Жалі, думки про помилки автоматично тягнуть тебе назад. Переможець не той, хто весь час виграє, а той, хто ніколи не здається".

Режисер кліпу – Дмитро Чернявський, оператор – Антон Фурса. Нагадаємо, що в кінці минулого року Джамала і Alyona Alyona записали спільний трек "Забирай" – дуже актуальну пісню, присвячену цькуванню і хейту в соцмережах.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.