До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ЮЮ — нова артистка музичного видавництва Masterskaya

Ексучасниця групи YUKO — Юлія Юріна запустила сольний проєкт ЮЮ, в рамках якого представляє актуальний попматеріал, несподівані зухвалі образи і стиль.

"Я зрозуміла, що довго намагалася догодити всім, окрім себе. Свої смаки я ховала в папку "гілті плежа", від чого дуже сильно втомилася і не хочу нікому нічого більше доводити. Я хочу жити так як хочу, навчитися бути чесною з собою і розважатися. Вам може це подобатися, а може і не подобатися, але я така на шляху до себе і власної волі. Я дозволяю собі розважатися і кличу вас робити це разом зі мною", — розповідає ЮЮ у себе в Instagram.

Реклама

На музичній сцені ЮЮ дебютує з EP "Онліфан" і кліпом на пісню "Молоко". ""Онліфан" — це 4 несподіваних треки: "Молоко", "Локони", "Метелики", "Вебкам". Це нова попмузика. Така, якою вона має бути. Тепер жодних компромісів", — каже ЮЮ.

"Настав час зробити камінг-аут. Я — попсовик, моя душа — попсятище вульгарне до кісток, до мозку, до надр своїх надр. Прикривався андеґраундом просто для того, щоб зачепити якомога більше аудиторії, але попса в мені з самого першого альбому групи "Комбінація"! І моє продовження як попсовика тепер має дві літери — "Ю" і "Ю" і співає як Юріна Юля", — коментує дебют своєї підопічної Іван Дорн.

Зйомки кліпу "Молоко" проходили в Будинку Культури Masterskaya і тривали 13 годин. Режисеркою кліпу стала Юлія Лютий-Мороз, а акторами — друзі ЮЮ. ЮЮ змінила 4 образа, а всі костюми створювалися спеціально для артистки.

Фото: Дарія Мангубі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.