До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пінк і Джастін Тімберлейк на Суперкубку-2018

4 лютого в Нью-Йорку відбулася одна з головних спортивних подій року – Суперкубок-2018. Чекають шоу не тільки шанувальники футболу: Суперкубок відомий тим, що на ньому завжди виступають зірки першої величини. Так, цього разу вечір відкрила Пінк: честь виконати національний гімн випала саме їй. На Суперкубок Пінк прийшла з групою підтримки – чоловіком і дочкою Віллоу.

Пінк з донькою

У перерві матчу на сцені з'явився Джастін Тімберлейк, який востаннє виступав на Суперкубку разом з Джанет Джексон в 2004 році. За образ музиканта в цей вечір відповідала дизайнер Стела МакКартні. Спеціально для Тімберлейка вона створила куртку з бахромою, сорочку з органічної бавовни з зображенням робіт британського художника Мартіна Рідлі, а також піджак та брюки, виконані з переробленої вовни.

Реклама
Джастін Тімберлейк

За півгодинний виступ Тімберлейк встиг спочатку зняти косуху, а потім і піджак, тож у публіки склалося враження, що в музиканта було цілих три костюма. Відомо, що образ, над яким МакКартні працювала спільно з музикантом, натхненний його майбутнім новим альбомом "Man of the Woods".

Читайте також:

Новий кліп Джастіна Тімберлейка

5 кращих фільмів з Джастіном Тімберлейком

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.