До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: новий проект Макса Барских #BEREGA

16 листопада на офіційному YouTube-каналі Макса Барских відбулася довго- очікувана прем'єра проекту #BEREGA. Крім того, артист представив лід-сингл п'ятого студійного альбому "Сім", новий кліп і лімітовану колекцію MAX BARSKIH X LITKOVSKAYA, лейтмотивом яких стала домінуюча естетика 80-х у сучасній культурі.

Макс Барских

"Під час створення цієї роботи ми спостерігали за тим, що відбувається навколо: в музиці, моді і кіно. Сьогодні справжнім трендом стають 80-і. Саме тому ми вибрали такий вектор для своєї прем'єри", – прокоментував Барских.

Реклама

Для відтворення атмосфери закулісся легендарної Top of the Pops – музичної програми британського телебачення, що виходила на телеканалі BBC, локацією обрали апаратно-студійний комплекс Національної телекомпанії України. Спеціально для зйомок команда комплексу призупинила свою діяльність на добу. Режисер кліпу – Алан Бадоєв, а хореограф-постановник – Руслан Махов.

<b>барских</b>

Світовий старт цифрових продажів синглу #BEREGA починається 16 листопада.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.