До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

#VOICESOFNATION: Джамала виконує пісню "Сіно моє, сіно"

Vogue UA разом із ЦУМ Київ розпочинає #VOICESOFNATION – проєкт з участю українських артистів і зірок спорту, спрямований на промоцію української пісні й поезії та підтримку нашої країни у світі. Продовжує наш проєкт Джамала, яка вибрала для виконання українську народну пісню "Сіно моє, сіно".

"Цю пісню дуже рідко виконують, але вона неймовірна. У різному виконанні вона щоразу звучить дуже по-різному, – розказує Джамала. – Можна послухати, як її співає волинський хор, а потім у виконанні співаків із середнього Полісся ви вже її не впізнаєте. Особисто мені перед виконанням народної пісні завжди важливо послухати її в різному виконанні, щоб знайти в ній свою барву, свою емоцію".

Реклама

Довідка Vogue:

ЦУМ Київ – єдиний в Україні класичний універмаг, у якому представлені найкращі світові бренди одягу, взуття, товари для дітей і дому тощо. У портфоліо універмагу сьогодні можна побачити як імена відомих іноземних брендів – Marni, Stella McCartney, Victoria Beckham та Proenza Schouler, так і видатних українських дизайнерів – Anna October, Litkovskaya, GUDU, Frolov, Bobkova. Підтримка української моди, культури та молодих талантів завжди була серед головних цінностей універмагу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.