До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В Україні стартував онлайн-конкурс для молодих музикантів "International Classical Bridge 2021"

Пандемія і далі надихає творчих людей у всьому світі на експерименти. Нині в Україні триває перший онлайн-конкурс для юних музикантів — "International Classical Bridge 2021". Його організатори — український піаніст Олексій Саранчин, фонд "Міжнародний музичний міст" і Київська музична академія музики імені Глієра. Завдання конкурсу — об’єднати юних музикантів з усього світу й дати старт їхній кар’єрі в такий непростий час.

"Зіркове журі з Грузії, Латвії, України, Хорватії та Швейцарії надає можливість учасникам заявити про себе на міжнародному рівні й позмагатися серед талановитої молоді з різних куточків світу, завести професійні зв’язки в інших країнах і прокласти для себе міст в музичне майбутнє", — каже ініціатор конкурсу, музикант Олексій Саранчин.

Олексій Саранчин

Реклама

У журі конкурсу — кращі з найкращих. Це українська піаністка Ірина Полстянкіна, виконавча директорка одного з найвідоміших музичних конкурсів — Міжнародного конкурсу молодих піаністів пам’яті Володимира Горовиця; композиторка з Хорватії Саня Дракулич; зірковий український піаніст Роман Лопатинський; скрипаль Андрій Павлов; віолончеліст Денис Северин, українська арфістка Ярослава Некляєва; флейтистка Маргарита Хакімова, швейцарський валторніст, володар премії "Ґреммі" Костянтин Тимохін; композитор, володар премії "Ґреммі" Андрій Пушкарьов.

Андрій Пушкарьов
Костянтин Тимохін
Денис Северин

Конкурс проходить у 3 категоріях віковим діапазоном від 6 до 19 років і охоплює номінації: фортепіано, струнні та духові інструменти. Учасники можуть подавати анкети до 1 червня на сайті конкурсу, а результати буде опубліковано 17 червня. Стежте за конкурсом на сайті й у соцмережах.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.