До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У стилі диско: Кайлі Міноуг випустила новий альбом

Попри пандемію, що охопила світ, і брак можливості підірвати танцмайданчик, Кайлі Міноуг випускає новий диско-альбом, який може змусити пуститися в танок кожного.

П’ятнадцятий студійний альбом австралійської співачки дістав назву Disco. І хоча Міноуг випустила один з найкращих попальбомів століття майже 20 років тому, вона й далі намагається перевершити себе. Disco, що складається з 12 треків, являє собою ідеальний плейлист диско-попмузики.

Реклама

На відміну від її попереднього альбому Golden (2018), що ґрунтується на кантрі-звучанні, на Disco вплинули музичні тренди дискотеки 1970-х і 1980-х, а також сучасна клубна музика. Міноуг уперше почала роботу над Disco восени 2019 року, а потім продовжила під час пандемії у 2020 році. Приблизно 90% альбому було створено в її домашній студії, де Міноуг розробляла тему ескапізму, яка стала лейтмотивом альбому. Як і в разі з її попереднім студійним альбомом, а також альбомом 1997 року Impossible Princess, Міноуг написала всі композиції сама.

Поряд з Міноуг, яка вже багато років працює із жанром диско, останнім часом дедалі більшає кількість виконавців, які хоча б раз спробували адаптувати ретро-звук до своєї творчості. З-поміж них Дуа Ліпа з альбомом Future Nostalgia та Леді Ґаґа з альбомом Chromatica, який нині очолює чарти.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.