До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В Одесі відбудеться благодійний концерт PIANO LIGHT SHOW за участю Олексія Ботвінова

Вже 10 жовтня в Одеській обласній філармонії відбудеться благодійний концерт PIANO LIGHT SHOW.

Реклама

PIANO LIGHT SHOW — це благодійний концерт, присвячений святкуванню 25-річчя будівельного холдингу ЗАРС. За підготовку музичної програми вечора відповідав піаніст, засновник і президент міжнародного фестивалю Odessa Classics Олексій Ботвінов.

Майкл Гуттман

У рамках шоу Олексій Ботвінов, Майкл Гуттман (головний диригент і артистичний директор Брюссельського камерного оркестру) і VJ Videomatics подарують глядачеві новий аудіовізуальний досвід. До слова, Ботвінов уже більше 10 років створює подібні музично-мистецькі проєкти, і цього разу обіцяє здивувати чимось цілком новим.

Так, 10 жовтня в Одесі відбудеться світлово-музичне шоу, а всі кошти від продажу квитків буде передано до благодійного фонду "Корпорація Монстрів", який надає швидку медичну, соціальну та гуманітарну допомогу дітям і літнім людям в Одесі й Одеській області, а також забезпечує медичні установи міста й області медикаментами, медичними витратними матеріалами та обладнанням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.