До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"В наушниках осень": новий альбом Лілу45

"В наушниках осень" — новий альбом молодої української артистки Лілу45, яку називають музичним відкриттям року. Про 20-річну артистку заговорили на початку року після виходу її треку "Восемь", що потрапив у до 30 найкращих міжнародного чарту Shazam. Новий альбом Лілу45 також встиг побити рекорд: за кілька днів після виходу він — номер один серед українських альбомів в Apple music.

За псевдонімом Лілу45 ховається 20-річна киянка Людмила Білоусова. Дівчина має театральну освіту, грає в одному з київських театрів. "В наушниках осень" — її другий у цьому році альбом (дебютною стала платівка "Девушка на воздушном шаре", яка вийшла влітку).

Реклама
Лілу45

До другого альбому ввійшли 10 треків, у яких артистка вільно експериментує в жанрах, як-от інді-музика, електроніка й рок. Особливість Лілу45 — незвичайний тембр і авторські, відверті тексти. У них дівчина розповідає про любов, самотність, складні стосунки з батьком і своє покоління, яке в одному з треків співачка називає "дітьми зі збоченим поняттям цінності".

Завдяки своїй самобутності українка потрапила в міжнародний проєкт "Сходження" платформи Apple Music, яка відзначає найперспективніших молодих музикантів з усього світу й рекомендує їх прослуховувати. Колись саме з цього проєкту почалася кар’єра Біллі Айліш. Перший концерт Лілу45 відбувся в Києві у вересні, а ще дівчина готується до першого концертного турне.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.