До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Метрополітен-музеї покажуть гітари і сценічні костюми Прінса, Джиммі Гендрікса та Патті Сміт

8 квітня в нью-йоркському Музеї мистецтва Метрополітен відкриють виставку, яка є обов'язковою для відвідування, якщо ви любите хорошу музику. Play It Loud: Instruments of Rock & Roll – виставка про культових рок-музикантів і їх не менш культові інструменті, костюми, тобто, все те, що допомагало їм зводити з розуму мільйони людей зі сцени. Музей проводить виставку спільно з Залом слави рок-н-ролу. У фокусі уваги кураторів – період з 1937 до 2017 року.

Улюблені гітари Боба Ділана і Еріка Клептона, персоналізоване спеціально для Леді Ґаґи фортепіано, електрогітара Love Drops, розписана Джиммі Гендріксом, костюми Прінса і Елвіса Преслі – це тільки частина того, що можна буде побачити в музеї. Всього Метрополітен-музей показує 130 інструментів і об'єктів, що належали музикантам, найрідкісніший датований 1937 роком, а наймолодший – 2017-им.

Реклама
Патті Сміт

"Інструменти – дуже особисті об'єкти, пов'язані з музикантами, але як фанати, ми звикли бачити їх здалеку, із залу. Ця виставка надасть рідкісну можливість оглянути деякі з найбільш знакових об'єктів рок-н-ролу особисто", – говорять у музеї.

Гітара Джіммі Гендрікса

Виставку Play It Loud: Instruments of Rock & Roll можна побачити до 1 жовтня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.