До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Лондоні відкриють виставку в честь Spice Girls

Головний гьорлз-бенд 1990-х, легендарний гурт Spice Girls – у фокусі нової виставки, яку вже в липні відкриють в Лондоні. В London's Business Design Center можна буде зануритися в світ Spice Girls з головою – і побачити не лише сотні сценічних костюмів артисток, а й той самий концертний автобус Spice Bus, на якому група їздила в тури.

#SpiceUpLondon – саме цей хештег в липні заполонить інстаграми тисяч фанатів-дівчат з усього світу. Spice Girls були головним жіночим поп-гуртом понад 10 років, і за цей час учасниці подарували світові сотні модних образів, що стали іконами – від ультракороткої сукні з британським прапором Джері Галлівелл, Union Jack, до кросівок Buffalo на величезній платформі, які носила Емма Бантон. Загалом, на виставці покажуть 250 костюмів Вікторії Бекхем, Джері Галлівелл, Емми Бантон, Мел Бі та Мел Сі.

Реклама

<b>spice  girls ehh</b>

Свій внесок у виставку зробили колекціонери і дизайнери зі всього світу, які створювали образи для Spice Girls. Куратор Алан Сміт-Аллісон розповідає, що в межах експозиції можна буде випробувати танцювальні класи і автобусні тури. "Це буде найбільший триб'ют найбільш феноменальному гьорлз-бенду у світі", – інтригує куратор. Можливо, саме до виставки відбудеться і довгоочікуване відновлення групи, чутки про що існують останні кілька років. Колишній продюсер групи Саймон Фуллер в інтерв'ю заявив, що група справить декілька концертів влітку цього року.

Подивитися Spice Up можна буде з 28 липня по 20 серпня 2018 року. Квитки вже у продажі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.